Storlien

Storlien by ligger sentralt i fylket Jämtlands Län i Sverige.

Kultur og underholdning: Stedet har lite av opphissende kulturopplevelser, iallefall på sensommeren. Storlien kino og underholdningsbygg gir deg film.

Hoteller i Storlien: Muligheter til overnatting er en mulighet rundt omkring i Storlien hvis du skal leie billig hotell / motell eller om du skal bo på de beste hoteller. Storlien er heldigvis ikke en billig byområde når det gjelder overnatting.

Storlien flyplass: Ingen flyplass i sentrumsområdet, men forbindelser med fly og buss er alternativ for å komme til destinasjon. Å google Lufthavn i Storlien er resultatløst da nærmeste lufthavn har andre navn. Benytt deg av våre kart for en guide til flyplassen i Storlien.

De som reiser med fly eller helikopter vil ha nytte av skrive ned bykoden STOR. Greenwich Mean Time er +01:00.

Buss og kollektiv transport: Det er selvfølgelig gode kollektivtransport muligheter i Storlien. Reiser du med buss eller taxi husk bussrute. Alltid greit med en bussrute innen rekkevidde.

Ikke billig med drosje i byen. Taxi er ikke vanskelig å få noe ledig med en gang du ringer telefonnummer til drosje. Hvis du ønsker å kjøre rundt i familiens bil er det smart å notere ned stedsnummer til Storlien som er 63.317 og 12.1.

Voldsbruk i kommunen: Det finnes farligere store byer enn Storlien, og kriminalraten er ikke den verste i sammenligning med resten i nærheten.

Klima: Klimaforandringer er ikke noe lokalbefolkningen bør irritere seg over. Temperatur når det er sommer er passe varmt, og når det er vinter brrrrrr.... Under vårsessongen er det fint å reise som nyskjerrig turist i Storlien, men litt kjedelig om i høstsessongen.

Natur og miljø i Storlien er imponerende. Byen har ikke akkurat veldig ruvende fjell, de flotteste strender til bading eller skikkelige turistattraksjoner, men på tross av det har naturen her sin eventyrlige glans.

Det levende livet her er rikt og mangfoldig. Du vil nok ikke oppdage panter eller piggsvin i nærheten, men det er nok av bemerkelsesverdige flaksende fugl og spennende edderkopper som du bør få med deg. Ta med kikkert/lupe for å ikke å gå glipp av et lite kvalmende fugleliv.

Storlien filmer på YouTube

Hvordan reise billig med taxi til flyplass? Finn gratis tips om billigste transport og billetter til fly, tog, leiebil og buss i Norge og utlandet på Rabatt Reiser. Hvorfor legge ferie planer og bestille ferien uten å sjekke reisetips hos Rabattreiser.com? Bussrute, tider til trikk og cruise, og fergerute kommer snart.

Nærliggende reisemål